UGGs sloffen en pantoffels

UGG australia sloffenUGG Australia was één van de eerste merken met schoenen met een schapenwollen binnenvoering. In eerste instantie waren de schoenen ontworpen voor surfers die na het surfen weer hun voeten snel wilden opwarmen. Daarna volgden vele gewone schoenmodellen en groeide UGG Australia uit tot een waar cultsymbool. De kwaliteit en het comfort van UGG schoenen en pantoffels zit hem in het gebruik van lamsvel in de binnenvoering wat voor een optimale temperatuur zorgt in zowel zomer als winter.
Na het succes van de schoenen besloot UGG Australia ook een pantoffel variant te maken. Inmiddels heeft UGG Australia onder meer de modellen Ansley, Coquette, Rylan en Cozy op de markt gezet voor dames. Voor heren zijn de modellen Ascot, Olsen, Lyle en Scuff de meest populaire pantoffels van UGG Australia. Hieronder een overzicht van de diverse Uggs sloffen voor dames en heren gesorteerd op model.

Uiteraard zijn de nieuwste modellen UGG pantoffels verkrijgbaar bij de webshop van UGG Australia | Dames pantoffels | Heren pantoffels | Kinder pantoffels (Gratis verzending/retourneren) (tot 50 % korting op UGG Australia dames pantoffels!)

Ook schoenenwebshop Zalando heeft online het grootste aanbod warme UGG Australia Dames Pantoffels en UGG Australia Heren pantoffels.

Kijk voor meer schapenwol producten ook op: Shepherd Pantoffels | Shepherd Schoenen