Filter

Ervaar deze winter de ultieme gezelligheid met deze Travelin pantoffels. De perfecte oplossing voor warme voeten tijdens de koude dagen. Deze pantoffels zijn gevoerd met echte schapenwol om je voeten heerlijk warm te houden. Met een stijlvol design en duurzame kwaliteit, zijn deze Travelin pantoffels een must-have voor iedereen die comfort en warmte zoekt tijdens de koude wintermaanden.

Comfort & Luxe pantoffels van Travelin

Ervaar comfort en luxe met de Travelin' Home collectie. Deze exclusieve collectie dames en heren pantoffels staan bekend om hun kwaliteit en stijl, speciaal ontworpen om jou een ongeëvenaarde ervaring van warme en comfortabele voeten te bieden in de koude maanden.

Duurzame Kwaliteit

In de Travelin Home collectie vind je een ruime collectie van duurzame herenpantoffels, ontworpen om lang mee te gaan. Elke pantoffel is met zorg samengesteld uit de fijnste materialen zoals wol, vilt en fleece. Deze materialen zijn niet alleen gekozen vanwege het comfort, maar ook voor hun moderne uitstraling en duurzaamheid. Zo ben je verzekerd van warme pantoffels die lang meegaan.

Geproduceerd in Europa

Travelin' staat bekend om haar ambachtelijke pantoffels. Elke pantoffel uit de Travelin collectie is handgemaakt in Europa, waarbij vakmanschap en aandacht voor detail hoog in het vaandel staan.

Een goede mix van luxe & kwaliteit

Bij Travelin' geloven ze dat pantoffels meer zijn dan alleen comfortabel schoeisel; ze moeten ook een vleugje elegantie toevoegen aan je dagelijks leven. Daarom gebruikt Travelin' luxueuze materialen zoals zacht wol en stevig vilt, gecombineerd met een stijlvol ontwerp om heren en dames pantoffels te creëren die zowel functioneel als modieus zijn.