Warmbat sloffen

Warmbat Australia heeft vergeleken met UGG en Shepherd pantoffels iets goedkopere pantoffels. Ze zijn echter kwalitatief zeker niet minder en ze waren zelfs één van de eerste merken van schoenen met een schapenvacht voering. Alle schapenwollen sloffen worden gemaakt van Australische Merino schapenvacht. De buitenkant is vaak van suède leer.

De schapenwollen pantoffels draag je met name in de winter, maar deze Warmbat pantoffels kunnen ook prima in de zomer worden gedragen, omdat het schapenwol als een natuurlijke airco werkt.

Het model van Warmbat Australia is tijdloos en vooral gericht op het comfortabel dragen van de pantoffel. Warmbat Australia levert een knap staaltje vakmanschap met iedere geproduceerde pantoffel en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het doel van Warmbat Australia is om jou een pantoffel te verkopen die je voeten vertroetelen en warm houden na een lange dag hard werken.

Filter

Warmbat dames pantoffels

Warmbat heeft een grote collectie dames pantoffels. De Warmbat Lismore, Alice, Collie, Flurry en Mungo pantoffels zijn open pantoffels waar je zo instapt. Wil je je volledige voet verwarmen, dan kies je voor de Warmbat Nowra, Koala of Barrine. Dit zijn mocassin pantoffels die ook je hiel omsluiten. De Warmbat Willow is voor de echte koukleumen, want deze pantoffellaarsjes omklemmen je voeten tot aan de enkels.

Warmbat heren pantoffels

De heren collectie van Warmbat bestaat uit klassieke en stijlvolle mocassins en muil pantoffels. De Warmbat mocassin pantoffels omringen de voeten volledig met schapenwol. Dit zijn de modellen Grizzly, Melton, Hobart, Conner en Earlwood. Ben je op zoek naar een muil pantoffel, dan kan je kiezen uit de Warmbat Classic en Warmbat Barron.

Warmbat maatadvies

Welke maat Warmbat pantoffels?

Over het algemeen kan je je eigen schoenmaat aanhouden bij het kopen van Warmbat pantoffels. Voor veel mensen zal dit echter in het begin erg krap aanvoelen, waardoor het comfortabele pantoffel gevoel verdwijnt. Wil je iets meer ruimte in je pantoffels, dan is het geen probleem om je Warmbat pantoffels een maat groter te bestellen. Vaak wordt er per model ook een maatadvies gegeven.

Hoe vallen Warmbat sloffen?

De vraag hoe Warmbat sloffen vallen verschilt helaas per model. Feit is dat iedere Warmbat pantoffel in het begin wat strakker zal zitten. De schapenvacht is in het begin nog niet ingelopen en zal na vaker te gebruiken geplet worden, waardoor er meer ruimte in sloffen ontstaat. In het begin zal je dan misschien ook denken dat je zelfs twee maten groter had moeten bestellen, maar vaak neemt de ruimte voor je voeten toe na veelvuldig gebruik, dus met twee maanden extra zitten de sloffen dan weer veel te los om je voeten. In de meeste gevallen staat er bij de pantoffel hoe de Warmbat sloffen vallen.