Terschellinger | Winter wollen dekbed | 100% IWS Zuiver Scheerwollen Enkel Dekbed|240x200cm

 109,00

Beschrijving

Échte Terschellinger© Winter dekbed. Het al decennia lang bekroonde beste wollen najaarsdekbed.

Het behaaglijk warme winterdekbed uit de beroemde Terschellinger© familie. Gevuld met fijn gerulde pure schapenwol. De extreem gekroesde wol-kwaliteit vormt ’n luxe laag van miljoenen luchtkussentjes, die zorg dragen voor optimale ventilatie, onovertroffen vochtregulatie en een unieke warmtespreiding. De gekaarde wol wordt zo behandeld, dat alle natuurlijke ingrediënten (zoals Lanoline) behouden blijven, zodat de unieke werking van wol volledig gehandhaafd blijft. De dekbedden zijn volledig doorgestikt in banen, zodat de edele vulling nooit kan verschuiven en het dekbed soepel om het lichaam voegt. Terschellinger© dekbedden zijn brandvertragend, vlamdovend en worden 3 jaar volledig gegarandeerd. Kortom:’n Ideaal dekbed voor het allergrootste deel van het jaar, van absolute topkwaliteit. Van top tot teen natuurlijk comfort…

  • Tijkstof: 100% zijdezachte ongebleekt en ongeverfd naturel-katoen
  • Vulgewicht m2: 600gram/m2
  • Vulgewicht 240x200cm: 2880gram (isolatiewaarde 3, gewichtsklasse 3)
  • – Vulling: 100% zuiver schapenwol
  • – Tijkstof: 100% natuurzuiver katoen
  • – Volledig schuifvrij doorgestikt
  • – Optimaal ventilerend & ademend
  • – Maat 240x200cm (Lits-jumeaux)

Enkel zuivere scheerwol van absolute tot kwaliteit!

Zuivere, vers geschoren wol (100% zuiver Scheerwol©) zit boordevol natuurlijk wolvet: Lanoline. Sinds mensenheugenis raden doctoren en specialisten wol aan voor mensen met allerlei spier-aandoeningen ( Reuma, Jicht, Artrose, gevoelige spieren e.d.). Gebruikers van 100% zuivere wol hebben hier al eeuwen lang veel baat bij; het verlicht hun lichamelijke klachten!

Bovendien geeft onze zuivere wol ’n heerlijke intense warmte, en is súper vocht-absorberend. Sterker: Wol geeft de perfecte spreiding van het hoogst mogelijke absorberend en vocht-wegwerkend vermogen van alle natuurlijke materialen op aarde…

Zuiver Scheerwol is dus ook perfect voor mensen die wat meer transpireren: Wol zorgt voor een gezond en droog slaapklimaat. Puur natuurlijke Wol is anti-statisch, brandveilig en vuilafstotend. Wol is aangenaam natuurlijk, mens- en huidvriendelijk. Wol is beste wat de natuur ons gegeven is…

Alle Terschellinger© dekbedden zijn uiteraard voorzien van dit IWS Wolmerk©-label. Dat is uw garantie voor de hoogste, zuiverste kwaliteit

Terschellinger 100% Zuiver ScheerWol is niet alleen heerlijk comfortabel, optimaal ademend en ventilerend. En behaaglijk warm. Wol is heilzaam voor de spieren en gewrichten, anti-statisch en water- en vuilafstotend. Maar Terschellinger-wol is óók nog eens hartstikke veilig. Wol is volledig doorademend, dus kan niet verstikken. Bovendien is onze wol van nature (dus zonder behandeling) volledig brandvertragend en vlamdovend, dus volledig brandveilig.

Levensduur Terschellinger

Terschellinger© Dekbedden zullen minimaal 10 tot 12 jaar heerlijk tot uw dienst zijn. Daarna worden ze “moe”, en moet u ’n keer ’n nieuwe aanschaffen. Maar dan heeft u er wel ruim 35-duizend gebruiks-uren van genoten. Goedbeschouwd het koopje van uw leven, voor zóveel natuurlijk slaapcomfort.

Terschellinger© dekbedden zijn verzegeld door een hygiëne-verzegeling, zo bent u ALTIJD gegarandeerd van een fabrieksnieuw en onbeslapen hygiënisch product.

TIP:

Meet u voor het bestellen uw dekbed maat op, zo bent u altijd gegarandeerd van de juiste maat. (Ziet u de maatwijzer in de afbeeldingen)
Terschellinger© Dekbedden zijn verzegeld door een hygiëne-verzegeling, zo bent u ALTIJD gegarandeerd van een fabrieksnieuw en onbeslapen hygiënisch product.
Controleer uw aankoop zorgvuldig vóór het verbreken van de verzegeling en ingebruikname. Dekbedden waarvan de hygiene-verzegeling verbroken is kan uit hygienisch oogpunt, uiteraard niet geretourneerd worden.

©CopyRock all rights reserved.

Extra informatie

Maatvoering

Lits-jumeaux

EAN

8720256479505

Verpakking lengte

33 cm

Verpakking hoogte

55 cm

Verpakking breedte

70 cm

Speciaal voor kinderen

Nee

Seizoensjaar

Never out of stock

Seizoenscollectie

Winter

Product gewicht

2880 kg

Percentage Dons

0 %

Gewicht

600 kg

Doelgroep

Volwassenen

Type dekbed

Winterdekbed

Product breedte

240 cm

Warmteklasse

1

Anti-allergie

Nee

Vulgewicht deel 2

600 gram

Vulgewicht

2880 gram

Geschikt voor droger

Nee

Wasbaar

Ja

Materiaal vulling

Wol, Schapenwol

Materiaal tijk

Biologisch katoen

Dikte

20 mm

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

Alleen chemisch reinigen