Terschellinger ZOMER dekbed | Zuiver scheer wollen zomer dekbed | Luchtig, Licht en absorberend wol voorjaars dekbed | 200x220cm

 116,94

Beschrijving

Deze productinformatie is aangeleverd door Terschellinger

Échte Terschellinger© ZOMER dekbed. Het al decennia lang bekroonde beste wollen voorjaarsdekbed.

Het heerlijk lichte en koele zomerdekbed uit de beroemde Terschellinger© familie. Gevuld met fijn gerulde pure schapenwol. De extreem gekroesde wol-kwaliteit vormt ’n luxe laag van miljoenen luchtkussentjes, die zorg dragen voor optimale ventilatie, onovertroffen vochtregulatie en een unieke warmtespreiding. De gekaarde wol wordt zo behandeld, dat alle natuurlijke ingrediënten (zoals Lanoline) behouden blijven, zodat de unieke werking van wol volledig gehandhaafd blijft. De dekbedden zijn volledig doorgestikt in banen, zodat de edele vulling nooit kan verschuiven en het dekbed soepel om het lichaam voegt. Terschellinger© dekbedden zijn brandvertragend, vlamdovend en worden 3 jaar volledig gegarandeerd. Dit speciale Terschellinger Zomerdekbed is extra koel, heerlijk soepel en licht in gewicht. Kortom:’n Ideaal dekbed voor het voorjaarsdeel van het jaar, van absolute topkwaliteit. Van top tot teen natuurlijk comfort…

 • Tijkstof: 100% zijdezachte ongebleekt en ongeverfd naturel-katoen
 • Vulgewicht m2: 200gram/m2
 • Vulgewicht 200x220cm: 880gram (isolatiewaarde 1, gewichtsklasse 1)
 • – Vulling: 100% zuiver schapenwol
 • – Tijkstof: 100% natuurzuiver katoen
 • – Volledig schuifvrij doorgestikt
 • – Optimaal ventilerend & ademend
 • – Comfortabel en licht
 • – Niet broeierig
 • – Geringe (lichte) isolatie/warmte waarde
 • – Niet broeierig door zijn enorme absorberende en ventilerende vermogen
 • – Veilig en goed voor spieren en gewrichten
 • – Ideal voor de zomertijd
 • – Maat 200x220cm (2-persoons, extra lang)

Enkel zuivere scheerwol van absolute tot kwaliteit!

Zuivere, vers geschoren wol (100% zuiver Scheerwol©) zit boordevol natuurlijk wolvet: Lanoline. Sinds mensenheugenis raden doctoren en specialisten wol aan voor mensen met allerlei spier-aandoeningen ( Reuma, Jicht, Artrose, gevoelige spieren e.d.). Gebruikers van 100% zuivere wol hebben hier al eeuwen lang veel baat bij; het verlicht hun lichamelijke klachten!

Bovendien is onze zuivere wol súper vocht-absorberend. Sterker: Wol geeft de perfecte spreiding van het hoogst mogelijke absorberend en vocht-wegwerkend vermogen van alle natuurlijke materialen op aarde…

Zuiver Scheerwol is dus ook perfect voor mensen die wat meer transpireren: Wol zorgt voor een gezond en droog slaapklimaat. Puur natuurlijke Wol is anti-statisch, brandveilig en vuilafstotend. Wol is aangenaam natuurlijk, mens- en huidvriendelijk. Wol is beste wat de natuur ons gegeven is…

Alle Terschellinger© dekbedden zijn uiteraard voorzien van dit IWS Wolmerk©-label. Dat is uw garantie voor de hoogste, zuiverste kwaliteit!

Terschellinger 100% Zuiver ScheerWol is niet alleen heerlijk comfortabel, optimaal ademend en ventilerend. Wol is heilzaam voor de spieren en gewrichten, anti-statisch en water- en vuilafstotend. Maar Terschellinger-wol is óók nog eens hartstikke veilig. Wol is volledig doorademend, dus kan niet verstikken. Bovendien is onze wol van nature (dus zonder behandeling) volledig brandvertragend en vlamdovend, dus volledig brandveilig.

Levensduur Terschellinger

Terschellinger© Dekbedden zullen minimaal 10 tot 12 jaar heerlijk tot uw dienst zijn. Daarna worden ze “moe”, en moet u ’n keer ’n nieuwe aanschaffen. Maar dan heeft u er wel ruim 35-duizend gebruiks-uren van genoten. Goedbeschouwd het koopje van uw leven, voor zóveel natuurlijk slaapcomfort.

Terschellinger© dekbedden zijn verzegeld door een hygiëne-verzegeling, zo bent u ALTIJD gegarandeerd van een fabrieksnieuw en onbeslapen hygiënisch product.

(200x220cm- 2persoons extra lang dekbed. Te gebruiken voor extra royaal en luxueus slapen en voor bedden van 210,220cm lang. Dit dekbed wordt geadviseerd voor bedden van 140cm breed.) -dit is een advies, er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een 200×220 dekbed.-

TIP:

Meet u voor het bestellen uw dekbed maat op, zo bent u altijd gegarandeerd van de juiste maat. (Ziet u de maatwijzer in de afbeeldingen)
Terschellinger© Dekbedden zijn verzegeld door een hygiëne-verzegeling, zo bent u ALTIJD gegarandeerd van een fabrieksnieuw en onbeslapen hygiënisch product.
Controleer uw aankoop zorgvuldig vóór het verbreken van de verzegeling en ingebruikname. Dekbedden waarvan de hygiëne-verzegeling verbroken is kan uit hygiënisch oogpunt, uiteraard niet geretourneerd worden.

©CopyRock all rights reserved. -SLAAPTOTAAL-

Extra informatie

Maatvoering

Tweepersoons

Type dekbed

Zomerdekbed

Verpakking lengte

35 cm

Verpakking hoogte

7 cm

Verpakking breedte

50 cm

Speciaal voor kinderen

Ja

Seizoensjaar

Never out of stock

Seizoenscollectie

Lente/Zomer

Product gewicht

880 g

Percentage Dons

0 %

Gewicht

880 g

Doelgroep

Volwassenen

EAN

8720256479840

Type dekbed bevestiging

Klittenband

Product breedte

200 cm

Warmteklasse

3

Anti-allergie

Nee

Vulgewicht deel 2

0 gram

Vulgewicht

880 gram

Geschikt voor droger

Nee

Wasbaar

Nee

Materiaal vulling

Schapenwol, Wol

Materiaal tijk

Katoen

Dikte

10 mm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

Handwas