Tesselaer Wollen Dekbed – 4 Seizoenen – 240x200cm – Zuivere Texelse Scheerwol

 329,00

Beschrijving

Dit kwaliteitsdekbed van De Tesselaer staat garant voor vele nachten vol slaapcomfort. Heerlijk onder de wol? Dat kan letterlijk met dit dekbed. Wol ouderwets? Nee, hoor. Een wollen dekbed heeft veel eigenschappen die nu actueel zijn.

De tijk van HET DEKBED is gemaakt van 100% katoen die duurzaam is verbouwd. De tijk is van 100% perkal katoen. Perkal betekent dat er veel dunne draden zijn gebruikt. Dat zie je aan de hoge thread count (in dit geval meer dan 200). Hierdoor wordt het doek zacht, glad en soepel. Heerlijk om, na een dynamische dag, onder weg te kruipen! Katoen zorgt van nature voor een uitstekende vocht- en warmteregulatie. Heel belangrijk voor een dekbed, dus dat geeft een gerust gevoel!

De tijk is zo dicht geweven dat het wollen vlies, ook na vele jaren gebruik, niet door de tijk komt. Die dicht geweven tijk zorgt er trouwens ook voor dat de huisstofmijt, de belangrijkste veroorzaker van allergieën, wordt tegengehouden.

HET DEKBED is gevuld met 100% zuivere scheerwol van het Texelse schaap. Dit oer-Hollandse schapenras geeft elk jaar wol die van nature heel mooi kroest. HET DEKBED neemt daardoor gemakkelijk jouw warmte op als die teveel wordt en geeft warmte af als je afkoelt. Daar wil je toch onder liggen?

Om een hoge mate van kwaliteit te bereiken zijn de wol vezels in vele dunne laagjes vakkundig over elkaar gelegd. Dat resulteert in een vlies met een optimale vocht- en warmteregulatie en een lange levensduur. De tijk en de vulling zijn met een ruitstiksel aan elkaar gestikt, zodat de vulling goed op zijn plaats blijft.

HET DEKBED is een wat zwaarder dekbed. Heel fijn dus voor iedereen die graag wat meer gewicht voelt tijdens het inslapen en doorslapen.

HET DEKBED wordt standaard geleverd in een uitvoering voor alle seizoenen: een dunner deel voor de zomer. Een dikker deel voor de lente en voor de herfst. De twee delen samen zijn geschikt voor koude winternachten. De delen kunnen dan gekoppeld worden met een ritssluiting aan de zijkant van het dekbed.

HET DEKBED wordt in Nederland gemaakt en geleverd in een luxe reis- en bewaartas. Handig voor het opbergen van een deel dat in een seizoen niet gebruikt wordt en voor het meenemen van HET DEKBED op reis. Want je gaat je echt hechten aan dit oer-Hollandse topproduct!

Belangrijkste specificaties:

  • Zwaarder 4 seizoenen dekbed
  • Wol van Nederlandse bodem
  • Wordt geleverd met luxe bewaar- of reistas
  • Tijk perkal katoen, vulling Texelse scheerwol
  • Delen koppelen d.m.v ritssluiting
  • 2 jaar garantie op fabricage fouten

Extra informatie

Maatvoering

Lits-jumeaux

EAN

8719727048623

Verpakking lengte

50 cm

Verpakking hoogte

30 cm

Verpakking breedte

55 cm

Speciaal voor kinderen

Nee

Seizoensjaar

2021

Seizoenscollectie

4 seizoenen

Product gewicht

3360 g

Percentage Dons

0 %

Gewicht

2500 g

Doelgroep

Volwassenen

Type dekbed

4-seizoenendekbed

Product breedte

240 cm

Type dekbed bevestiging

Rits

Warmteklasse

1, 3 en 4

Anti-allergie

Ja

Vulgewicht deel 2

500 gram

Vulgewicht

200 gram

Geschikt voor droger

Nee

Wasbaar

Nee

Materiaal vulling

Schapenwol

Materiaal tijk

Percale

Product lengte

200 cm

Wasvoorschrift

Alleen chemisch reinigen