Texelana Laura Sloffen

 84,50

Beschrijving

MAATADVIES: uw normale schoenmaat + 2 = uw pantoffelmaat. Om een optimale werking van het vachtproduct te verkrijgen, is het van belang dat er voldoende ruimte is om een luchtlaagje tussen de huid en de vacht te creëren. Hierdoor kan transpiratievocht beter afgezet worden naar de omgeving en heeft u een warm en droog gevoel.

De pantoffel is gemaakt van omgekeerde schapenvacht; de zachte vacht aan de binnenkant van de pantoffel, het soepele schapenleer aan de buitenzijde. Voorzien van rubber zool en hielversteviging. Verkrijgbaar in de maten 37 t/m 46. Dit model is ook verkrijgbaar zonder rits, dit is model STELLA.

Het grote voordeel van pantoffels, gemaakt van natuurlijke materialen zoals schapenvacht, is dat u heerlijk warme voeten krijgt. Schapenwol is vochtregulerend en ademend en heeft de natuurlijke eigenschap dat het tot 30% van zijn eigen gewicht aan vocht kan opnemen zonder nat of klam aan te voelen. U kunt schapenvacht pantoffels met blote voeten dragen. Na het looien van het vacht blijft er een beetje wolvet (lanoline) in de wol achter en daardoor verzorgt de schapenvacht ook uw voeten. Al onze vachtproducten zijn gemaakt van schapenvacht/leer. Kenmerkend voor schapenleer is de soepele en zachte structuur. Hierdoor is het uitstekend geschikt voor onze comfortabele sloffen.

Schapenleer verschilt van rundleer. Door de soepele en zacht structuur is het uitermate geschikt voor onze comfortabele sloffen, handschoenen en wanten. Schapenleer is echter ook kwetsbaarder dan rundleer. Als de producten te klein worden gekocht, kunnen er drukpunten ontstaan, waardoor het leer eerder gaat slijten of gaat scheuren.Het is dus van groot belang dat u de juiste maat kiest.Als een artikel na ontvangst te klein of te krap aanvoelt, adviseren wij deze te retourneren en een grotere maat te bestellen.