Texeler Multikeus 200 Wollen Dekbed Enkel – Zomerdekbed – Eenpersoons – 140×220 cm

 94,00

Beschrijving

Een heerlijk koel zomerdekbed: Texeler multikeus 200gram/m2. Het dekbed is gevuld met 100% Texelse lamswol en gestikt in een luchtig blokstiksel, hierdoor blijft het dekbed heerlijk soepel en blijft de vulling op zijn plaats. De texeler multikeus is ook verkrijgbaar in een wintervariant (600gr/m2) en herfst/lente variant (400gram/m2). De dekbedden kunt u desgewenst aan elkaar bevestigen met drukknoopjes.

Onderhoud
Het voordeel aan wollen dekbedden is dat deze van nature een laagje lanoline bevatten: de zelfreinigende kracht van wol. Hier merkt u niets van maar terwijl u geniet van een goede nachtrust houdt de wol zichzelf schoon. Schud uw dekbed regelmatig op en hang het regelmatig uit om te luchten. Doe dit altijd binnen of in de schaduw, niet in de volle zon. Mocht het dekbed toch toe zijn aan een reinigingsbeurt dan kunt u het dekbed bij de stomerij chemisch laten reinigen.

Anti-Allergisch & huisstofmijt informatie
Schimmelvorming in wollen dekbedden komt vrijwel nooit voor. Naast warmte hebben schimmels ook een hoge vochtigheidsgraad nodig om zich te ontwikkelen & groeien. Omdat wol zeer ventilerend is én temperatuur regulerend is hebben schimmels geen kans. Om deze zelfde reden kan ook de huisstofmijt zich niet in wol nestelen. Doordat wol lanoline bevat, is wol zelfreinigend, bacteriewerend en vuilafstotend.

Extra informatie

Maatvoering

Eenpersoons

Anti-allergie

Nee

Wasvoorschrift

40°C

Product lengte

220 cm

Dikte

25 mm

Materiaal tijk

Katoen

Materiaal vulling

Wol

Kleur

Wasbaar

Nee

Geschikt voor droger

Ja

Vulgewicht

200 gram

Vulgewicht deel 2

0 gram

Product breedte

140 cm

Type dekbed bevestiging

Drukknopen

Warmteklasse

4

Type dekbed

Zomerdekbed

EAN

8711945001862

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht

1688 g

Percentage Dons

0 %

Product gewicht

3 kg

Speciaal voor kinderen

Nee

Verpakking breedte

513 mm

Verpakking hoogte

135 mm

Verpakking lengte

674 mm