-2%

Texeler Multikeus 200 Wollen Dekbed Enkel – Zomerdekbed – Eenpersoons – 140×220 cm

 105,99

Beschrijving

Een heerlijk koel zomerdekbed: Texeler multikeus 200gram/m2. Het dekbed is gevuld met 100% Texelse lamswol en gestikt in een luchtig blokstiksel, hierdoor blijft het dekbed heerlijk soepel en blijft de vulling op zijn plaats. De texeler multikeus is ook verkrijgbaar in een wintervariant (600gr/m2) en herfst/lente variant (400gram/m2). De dekbedden kunt u desgewenst aan elkaar bevestigen met drukknoopjes.

Onderhoud
Het voordeel aan wollen dekbedden is dat deze van nature een laagje lanoline bevatten: de zelfreinigende kracht van wol. Hier merkt u niets van maar terwijl u geniet van een goede nachtrust houdt de wol zichzelf schoon. Schud uw dekbed regelmatig op en hang het regelmatig uit om te luchten. Doe dit altijd binnen of in de schaduw, niet in de volle zon. Mocht het dekbed toch toe zijn aan een reinigingsbeurt dan kunt u het dekbed bij de stomerij chemisch laten reinigen.

Anti-Allergisch & huisstofmijt informatie
Schimmelvorming in wollen dekbedden komt vrijwel nooit voor. Naast warmte hebben schimmels ook een hoge vochtigheidsgraad nodig om zich te ontwikkelen & groeien. Omdat wol zeer ventilerend is én temperatuur regulerend is hebben schimmels geen kans. Om deze zelfde reden kan ook de huisstofmijt zich niet in wol nestelen. Doordat wol lanoline bevat, is wol zelfreinigend, bacteriewerend en vuilafstotend.

Extra informatie

Maatvoering

Eenpersoons

Type dekbed bevestiging

Drukknopen

Verpakking lengte

674 mm

Verpakking hoogte

135 mm

Verpakking breedte

513 mm

Speciaal voor kinderen

Nee

Product gewicht

3 kg

Percentage Dons

0 %

Gewicht

1688 g

Doelgroep

Volwassenen

EAN

8711945001862

Type dekbed

Zomerdekbed

Warmteklasse

4

Product breedte

140 cm

Anti-allergie

Nee

Vulgewicht deel 2

0 gram

Vulgewicht

200 gram

Geschikt voor droger

Ja

Wasbaar

Nee

Kleur

Materiaal vulling

Wol

Materiaal tijk

Katoen

Dikte

25 mm

Product lengte

220 cm

Wasvoorschrift

40°C