Texels de Luxe Winter dekbed 100% Scheerwol – 240x200cm

 84,95

Beschrijving

SleepNext “Nieuwe generatie producten”

Texels de Luxe staat voor Luxe & Comfortabel slaapcomfort.

De Texels de Luxe – Winter / All Year dekbed is een gezond en natuurlijk dekbed dat al eeuwenlang prachtige wol geeft van uit Texel. Alleen het meest kwalitatieve wol wordt nauwkeurig geselecteerd en gecontroleerd om het vervolgens te verwerken in het luxe Texels dekbed. Door de selectieve handelwijze wordt ten alle tijd zorg gedragen dat het Texels dekbed zijn hoge kwaliteit en Luxe behoud en voorzien is van de beste wol in Nederland.

Wat het Texels dekbed zo uniek maakt is dat het bestaat uit 100% scheerwol. Dit is terug te vinden aan ons Woolmark label op al ons Texels dekbedden. Het Woolmark label staat voor garantie van 100% scheerwol.

Kenmerkend is de krachtige perkal katoenen natuurlijke tijk dat horizontaal en verticaal is geweven. Dit zorgt voor een extra volume wat ideaal is voor een winterdekbed. Het wintergedeelte is zelfs zwaarder gevuld dan het wintergedeelte van het 4 Seizoenen variant. In de wintermaanden wordt de isolatie versterkt. Voor de genen die het heel jaar koud hebben is dit een ideale dekbed. Tijk: Hoogwaardige perkal katoen.

Texels de Luxe – 100% Natuurlijk dekbed

Extra informatie

Maatvoering

Tweepersoons

Product breedte

240 cm

Product lengte

200 cm

Materiaal tijk

Katoen

Materiaal vulling

Wol, Schapenwol

Wasbaar

Nee

Geschikt voor droger

Nee

Vulgewicht

500 gram

Anti-allergie

Ja

Warmteklasse

2

Type dekbed

All year dekbed enkel

EAN

7435122771706

Gewicht

550 g