Voor-najaar dekbed Blakko 200×200

 159,95

Beschrijving

Wollen / Voor-najaarsdekbed.. .. de slimme keuze van Whitefox

Het wol/katoenen dekbed heeft als grote voordeel dat het zowel wasbaar en anti-allergisch is, en het bovendien een 100% natuurproduct betreft. Nadat de katoenvezels bewerkt zijn worden deze 50/50 gemengd met 100% zuiver scheerwol en vervolgens gekaard tot een natuurlijk vulvlies. Daarna wordt het vlies vernadeld waardoor het een enorm luchtig karakter krijgt en bovendien zeer regulerend is. De katoenen tijk is voorgekrompen en daardoor machine wasbaar op 60°C. Het karostiksel zorgt ervoor dat de vulling niet kan verschuiven, ook niet tijdens de wasbeurt. Doordat de uitsluitend natuurlijke vezels ademen, zijn deze dekbedden ook een aanrader voor wie makkelijk transpireert. Het comfortabele, luchtige dekbed kenmerkt zich door een uitstekende vochtregulatie, isolatie en ventilatie.

WOLLEN DEKBED

Het Whitefox wollen dekbed is licht en luchtig ondanks het vulgewicht van 260 gram wol per m². Omdat het wollen dekbed erg goed ventileert en reguleert, is het ideaal voor gebruik tijdens het voor- en het najaar. Zowel de wollen vulling als de katoenen tijk voelen heerlijk zacht aan. Het dekbed heeft warmteklasse 3. De wollen dekbedden van Whitefoxbedding zijn verkrijgbaar in de lengte 2.00 en 2.20 cm. Lekker comfortabeler en nooit geen koude voeten tijdens het slapen.

WOL IS COMFORTABEL

Wol neemt snel de warmte van het lichaam aan, dus dat is comfortabel in bed kruipen. En wollen dekbedden ademen en ventileren van nature uitstekend, zelfs nog iets beter dan donzen dekbedden. Dat wordt versterkt doordat een wollen dekbed zich iets minder rond het lichaam vormt, waardoor u iets luchtiger slaapt.

VERSCHIL TUSSEN WOL EN DONS

Een wollen dekbed is wat zwaarder dan een donzen dekbed. U voelt dat er iets op u ligt. De één vindt dit juist heerlijk, terwijl de ander de voorkeur geeft aan het lichtere dons.

HELEMAAL BIOLOGISCH & ANTI-ALLERGEEN

De wol is afkomstig van biologische schapen en is met de grootste zorg ecologisch gewassen. Daardoor voldoet het dekbed aan de strenge eisen van GOTS. Hetzelfde geldt voor de biologisch katoenen edel satijnen tijk. U weet dus zeker dat uw dekbed 100% eco is. Er zijn geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Beter voor u en beter voor de wereld.

De zuivere, biologische wol is door de natuurlijke aanwezigheid van lanoline (wolvet) stofvrij en dus anti-allergeen.

WOL IS DUURZAAM

Zuivere Texelse wollen dekbedden worden met zorg gemaakt en garanderen een levensduur van tenminste 8 jaar als u het dekbed af en toe lucht en laat reinigen bij de stomerij op het wol programma P.

Extra informatie

Maatvoering

Tweepersoons

Warmteklasse

3

Wasvoorschrift

60°C

Product lengte

200 cm

Materiaal tijk

Katoen

Materiaal vulling

Schapenwol

Wasbaar

Ja

Geschikt voor droger

Nee

Product breedte

200 cm

Anti-allergie

Ja

Type dekbed

Lente/Herfst

EAN

8717228217944

Keurmerk

Global Organic Textile Standard

Doelgroep

Volwassenen

Percentage Dons

0 %

Speciaal voor kinderen

Nee